PSG voorkomt in verlenging blamage tegen derdedivisonist

6 februari 2019, 21:02

Paris Saint-Germain heeft zich met pijn en moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Coupe de France. De topclub uit Parijs had woensdagavond een verlenging nodig om derdedivisionist Villefranche Beaujolais van zich af te schudden. Julian Draxler, Moussa Diaby en Edinson Cavani bezorgden PSG uiteindelijk een 0-3 zege in het stadion van Olympique Lyon.

PSG trad in Lyon aan zonder zijn drie steraanvallers: Neymar, Cavani en Kylian Mbappé. Neymar is door een blessure uit de roulatie, Cavani en Mbappé kregen rust en begonnen op de bank. Omdat hun vervangers niet tot scoren kwamen, werden zij in de tweede helft alsnog binnen de lijnen gebracht.

Het duo kon er niet voor zorgen dat de bekerwedstrijd binnen negentig minuten werd beslist. Vroeg in de eerste helft van de verlenging kregen Cavani en Mbappé goede mogelijkheden om de score te openen, maar het was Draxler die de ban brak. Op aangeven van Cavani schoot de Duitse aanvaller van dichtbij raak. Diaby besliste de wedstrijd vervolgens in het tweede deel van de verlenging door de 0-2 te maken. Cavani prikte er vlak voor het eindsignaal nog een doelpunt bij.

Door de nipte bekerzege heeft PSG de competitienederlaag tegen Olympique Lyon (2-1) van afgelopen weekend enigszins weggespoeld. De Parijzenaars zijn al uitgeschakeld in de Coupe de la Ligue, het tweede bekertoernooi, maar zijn nog altijd op drie fronten actie: de Ligue 1, de Champions League en de Coupe de France.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen