FC Utrecht
1 – 2
VVV-Venlo

Feyenoord geeft ook zeventienjarige Hall eerste profcontract

Feyenoord geeft ook zeventienjarige Hall eerste profcontract

6 februari 2019 – In navolging van Joey Koorevaar heeft ook Denzel Hall zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Dat melden de Rotterdammers woensdagmiddag via de officiële kanalen. De zeventienjarige rechtsback ligt nu tot de zomer van 2021 vast bij Feyenoord.Als zesjarige trad Hall toe tot de jeugdopleiding van Feyenoord. "Dit contract is niet iets wat in één dag komt aanwaaien", reageert de verdediger. "Ik heb hier jarenlang hard voor gewerkt en als het moment dan eindelijk hier is, is dat wel heel bijzonder. Dit is een perfecte dag."

Hall vertelt dat hij op mentaal gebied stappen heeft gemaakt. "Ik kon mezelf in de weg staan. Soms wilde ik bijvoorbeeld te graag winnen, waardoor ik te emotioneel betrokken raakte. Daar ben ik inmiddels veel verder in, hoewel dat willen winnen er nog wel heel sterk in zit."

De jonge verdediger heeft volgens technisch directeur Martin van Geel 'ontzettend veel potentie'. "Hij is zelfkritisch en heeft er hard aan gewerkt om dat op een positieve wijze in te zetten voor zichzelf. Als verdediger bezit hij heel veel fysieke kwaliteiten: hij is sterk, snel en heeft veel duelkracht. Het is een jongen die alles in zich heeft om zijn eigen top te halen, waar die dan ook ligt."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019