Uitstekende start geen reden voor Stam om naar boven te kijken

6 februari 2019, 15:58

Met negen punten uit drie wedstrijden kent het PEC Zwolle van Jaap Stam een geweldige start van de tweede seizoenshelft. Na Feyenoord en Heracles versloegen de Zwollenaren afgelopen weekend ook FC Utrecht. Ondanks dat de ploeg van Stam naar de tiende plaats is gestegen en dicht bij de play-offplaatsen staat, kijkt de oefenmeester niet naar boven.

Op de vraag van FOX Sports of Stam met een schuin oog naar de play-offplekken kijkt, antwoordt de trainer ontkennend. "Ik kijk liever met een schuin ogen naar beneden. We moeten zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen zodat we uiteindelijk veilig zijn en het seizoen rustig kunnen uitvoetballen. Dan kijken we volgend seizoen weer wat we dan kunnen doen", aldus Stam.

Eén van de spelers die een basisplaats heeft onder Stam is Mickey van der Hart. De doelman werd door de vertrokken John van 't Schip gepasseerd, maar stond door een schorsing van Diederik Boer de eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft weer onder de lat. Ook toen Boer terugkeerde van zijn schorsing, keepte Van der Hart. "Mickey moest het invullen en dat heeft hij heel goed gedaan. Dan is er voor mij niet veel reden om er wat te veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen