Spoorboekje: Memphis en Tete treffen bekerverrassing Guingamp

7 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 6 februari 2019, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 7 februari.

Wedstrijden

Akhisar Belediyespor - Kasimpasa (18.00 uur)

Net als vorig seizoen verkeert Akhisar Belediyespor in grote degradatienood. De ploeg van Elvis Manu lijkt alleen in de Turkse beker te kunnen presteren: vorig seizoen werd de cup zelfs gewonnen, waardoor het de Europa League inging. Ook ditmaal is de kwartfinale alweer bereikt, mede doordat het Kayserispor uitschakelde. Volgt er een nieuw bekersprookje? De ploeg van opponent Tjaronn Chery won namelijk al zeven officiële duels op rij niet...

Guingamp - Olympique Lyonnais

Na de prachtige overwinning op Paris Saint-Germain staat er voor Memphis Depay en Kenny Tete met hun ploeggenoten een hele andere uitdaging. In de Coupe de France moet er gewonnen worden van de hekkensluiter van de Ligue 1 om de kwartfinale te bereiken. Anders zou het een schande zijn, maar de ploeg is wel gewaarschuwd: in de Coupe de la Ligue schakelde Guingamp PSG én AS Monaco al uit. 

Voetbal op tv

20.30 uur: SS Lazio - Empoli, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Serie A

21.00 uur: Real Betis Sevilla - Valencia, Ziggo Sport Selectie, live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen