Vormer biedt Club Brugge-selectie excuses aan na wissel-incident

6 februari 2019, 09:11

Ruud Vormer heeft woensdag zijn excuses aangeboden aan de selectie van Club Brugge. Aanleiding voor zijn 'sorry' was de boosheid die de aanvoerder van de topclub etaleerde toen hij zondag van het veld werd gehaald tegen AA Gent (1-1). De middenvelder maakte met armgebaren en een ferme schop tegen tassen aan de zijkant van het veld duidelijk dat hij niet gewisseld wilde worden.

Voor dat incident heeft hij na een gesprek met trainer Ivan Leko dus zijn verontschuldigingen aangeboden aan de spelersgroep, zo weet De Telegraaf. "Ik dacht dat ik er lekker inzat. Ik wil gewoon altijd voetballen en altijd winnen", reageerde Vormer furieus op het besluit van zijn coach, die zich zelf van geen kwaad bewust was.

"Ruud heeft maar twee dagen kunnen trainen en was een vraagteken om negentig minuten te kunnen spelen. Ik vond het een logische wissel", liet Leko, die niet te zwaar wilde tillen aan de boosheid van Vormer, weten na het gelijkspel.

Het was niet de eerste keer dat Vormer zich openlijk uitspreekt over zijn positie in het team. De captain van Club Brugge, die in het shirt van de Belgische topclub zeer succesvol is, belandde eerder ook al op de bank en gaf aan dat hij het daar absoluut niet mee eens was.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen