Nagelsmann wil Ajax-assistent Schreuder naar RB Leipzig halen

6 februari 2019, 07:38

Julian Nagelsmann wil Alfred Schreuder komende zomer maar al te graag meenemen naar RB Leipzig. De jonge oefenmeester start vanaf volgend seizoen bij zijn nieuwe club in de Bundesliga en hoopt dat hij de huidige assistent-trainer van Ajax kan verleiden om mee te gaan. De Amsterdammers hebben het eerste bod afgewezen en willen de rechterhand van Erik ten Hag aan zijn contract houden.

Dat schrijft De Telegraaf. RB Leipzig zou een miljoen euro over hebben voor de man die eerder bij 1899 Hoffenheim al samenwerkte met Nagelsmann. "Ik spreek Julian nog regelmatig en weet dat er contact tussen de clubs is geweest", aldus Schreuder tegenover hetzelfde medium. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar en Ajax beslist."

Met de komst van Ten Hag besloot Schreuder in december 2017 van de Bundesliga over te stappen naar Amsterdam. Hoewel hij in Duitsland veel meer kan verdienen, respecteert de immers correcte Schreuder het standpunt van Ajax en lijkt een overgang niet aan de orde. "Werken met Nagelsmann was hartstikke mooi, maar ik heb het bij Ajax ook heel goed naar mijn zin."

Eerder was hij als assistent-trainer werkzaam bij Vitesse en FC Twente, waar hij ook een periode hoofdtrainer was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen