'Avdijaj vertrekt mogelijk op korte termijn bij Willem II'

'Avdijaj vertrekt mogelijk op korte termijn bij Willem II'

5 februari 2019 – Donis Avdijaj heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Willem II gespeeld. De 22-jarige buitenspeler verblijft op dit moment in Duitsland en is op zoek naar een nieuwe club, meldt het Brabants Dagblad. Heel veel mogelijkheden heeft Avdijaj niet, want in de meeste landen is de transfermarkt op dit moment gesloten.Volgens de officiële lezing is Avdijaj in zijn geboorteland omdat hij niet fit genoeg is om te trainen en wedstrijden te spelen. De aanvaller verliet een aantal weken geleden het trainingskamp in Spanje een dag eerder dan de rest van de ploeg omdat een scan van zijn knie te laten maken. Volgens BD is Avdijaj echter ook om disciplinaire redenen eerder vertrokken.

Wat er in Spanje is voorgevallen, is onbekend. Avdijaj zou zich tijdens het trainingskamp voor de tweede keer in korte tijd hebben misdragen. Eind december was Avdijaj samen met drie Duitse landgenoten al een keer uit de selectie gezet. In aanloop naar het uitduel met FC Emmen maakte het viertal in het hotel waar het verbleef tot laat op de avond veel lawaai.

Avdijaj beschikt bij Willem II over een contract dat komende zomer afloopt. Wil de aanvaller eerder vertrekken, dan kan hij nog bijvoorbeeld in Zwitserland of Rusland aan de slag.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019