Thorsby weer in genade aangenomen bij Heerenveen

5 februari 2019, 18:40

Morten Thorsby keert terug bij de eerste selectie van sc Heerenveen. Dat heeft de Friese club dinsdagavond via de officiële kanalen bekendgemaakt. De 22-jarige Noorse middenvelder werd begin januari teruggezet naar het beloftenteam.

Thorsby reisde in januari zonder toestemming van zijn werkgever af naar Italië om te onderhandelen met Sampdoria en miste daardoor twee trainingen. De middenvelder bereikte een akkoord met de Italiaanse club, maar niet over een winterse overgang. Thorsby zal aan het einde van het seizoen gratis de overstap naar Sampdoria maken.

"Ik heb een goed gesprek met Morten gehad. Hij heeft zijn excuses aangeboden en wil nu, net als wij, het seizoen goed afsluiten bij sc Heerenveen. Na een maand meegetraind te hebben met Jong Heerenveen, is het nu weer tijd om bij de groep aan te sluiten. Iedereen kent Morten als een speler die veel voor de club gedaan heeft. Hij verdient een vertrek door de voordeur en een goed afscheid van de supporters", licht technisch manager Gerry Hamstra de beslissing toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen