FC Utrecht
0 – 2
VVV-Venlo

Feyenoord beloont doelman Koorevaar met eerste profcontract

Feyenoord beloont doelman Koorevaar met eerste profcontract

5 februari 2019 – Joey Koorevaar heeft dinsdagmiddag zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. De zeventienjarige doelman, die over een aantal weken zijn achttiende verjaardag viert, heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2021 in Rotterdam houdt. "Hier heb ik elf jaar lang hard voor gewerkt", aldus Koorevaar.De doelman speelt al jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord. "Dat ik nu een contract heb getekend geeft rust, maar is tegelijkertijd een stimulans om door te gaan. Uiteindelijk is dit een eerste stap naar het bereiken van mijn échte doel, namelijk Feyenoord 1 halen", vertelt hij via de officiële kanalen van Feyenoord.

Koorevaar werd een klein jaar geleden Europees kampioen met Oranje onder 17. Het Feyenoord-talent was beslissend door in de finale tegen Italië in de strafschoppenserie twee penalty's te keren.

Technisch directeur Martin van Geel noemt Koorevaar een 'heel talentvolle keeper'. "We zijn ervan overtuigd dat Joey nog veel verder kan groeien bij Feyenoord, dit contract geeft hem de bevestiging en helpt hem verder de weg omhoog. Wij gaan er alles aan doen om hem daarbij te helpen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019