Asito komende tien jaar naamgever stadion Heracles Almelo

Asito komende tien jaar naamgever stadion Heracles Almelo

5 februari 2019 – Het stadion van Heracles Almelo draagt de komende tien jaar de naam van hoofdsponsor Asito. Dat heeft de Eredivisionist dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt. De schoonmaakorganisatie verlengt tegelijkertijd het huidige hoofdsponsorschap voor dezelfde duur.De Heraclieden melden dat het in Nederland niet eerder voorkwam dat een hoofdsponsor zich vooraf zó lang aan een club bond. De nieuwe naam van het huidige Polman Stadion is nog onbekend. Over een aantal maanden, op 1 juli, zal duidelijk worden wat de nieuwe naam van het onderkomen is.

"Uit deze uitzonderlijke samenwerking spreekt enorm veel wederzijds vertrouwen. Het stelt de club in staat om de sportieve ambities te blijven nastreven. Heracles Almelo is een stabiele Eredivisieclub die met attractief voetbal wil spelen om plek acht tot twaalf op de ranglijst en regelmatig wil strijden voor het behalen van Europees voetbal. Ontwikkeling op alle aspecten binnen de club is daarbij altijd het uitgangspunt", aldus algemeen directeur Rob Toussaint.

Asito zegt de samenwerking aan te grijpen om op nog meer vlakken een maatschappelijke impact te maken. "We doen samen al veel mooie maatschappelijke projecten. In de komende jaren bouwen we deze positie verder uit", vertelt Remko Stolk van de schoonmaakorganisatie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019