Liverpool schrijft Hoever (17) in voor Champions League

5 februari 2019, 16:04   Bijgewerkt: 5 februari 2019, 16:52

De pas zeventienjarige Ki-Jana Hoever kan binnenkort al zijn debuut maken in de Champions League. Liverpool heeft het verdedigende talent ingeschreven voor de knock-outfase van het miljardenbal. De Engelse grootmacht heeft naast Hoever ook de van een blessure herstellende Alex Oxlade-Chamberlain ingeschreven.

Het gaat hard met de ontwikkeling van Hoever. De jonge verdediger, die een maand geleden zeventien is geworden, maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Liverpool. In Engeland heeft Hoever weinig tijd nodig gehad om indruk te maken. Begin januari maakte Hoever in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers (2-1 verlies) zijn debuut in de hoofdmacht. Omdat Dejan Lovren vroeg in de wedstrijd geblesseerd uitviel, speelde het Nederlandse talent bijna de volle negentig minuten.

Oxlade-Chamberlain hoopt in de tweede seizoenshelft zijn rentree te maken op het wedstrijdveld. Door zwaar blessureleed kwam hij sinds april vorig jaar niet meer in actie voor Liverpool. Oxlade-Chamberlain miste door de knieblessure onder meer de Champions League-finale en het WK met Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen