Emmen-aanvaller Pedersen met knieblessure naar ziekenhuis

5 februari 2019, 15:45

Bij FC Emmen vreest men dat Nicklas Pedersen voorlopig niet in actie kan komen. De Eredivisionist meldt via de officiële kanalen dat de 31-jarige aanvaller dinsdagochtend op het trainingsveld een knieblessure heeft opgelopen. Pedersen werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

Zodra de onderzoeken zijn afgerond, zal Emmen naar buiten brengen wat er precies aan de hand is met Pedersen en hoe lang de Deen uit de roulatie is. Door blessures staan op dit moment ook al Emil Bijlsma, Henk Bos, Rob Deiman, Tim Siekman en Wouter Marinus buitenspel bij de nummer zestien van de Eredivisie.

Pedersen kwam tot nu toe twaalf keer in actie voor Emmen en wist vier keer te scoren. Zowel in het uitduel met FC Groningen als de thuiswedstrijd tegen PSV speelde de aanvaller een heldenrol. Op bezoek bij Groningen scoorde hij in de laatste minuten van de wedstrijd twee keer, waardoor Emmen met 1-2 won. Tegen PSV scoorde Pedersen eveneens twee keer in de slotfase. Zijn doelpunten leverde de Emmenaren toen een punt op (2-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen