Real-coach Solari hoopt dat Messi gaat spelen in El Clásico

5 februari 2019, 15:25

Het is begin februari en de eerste El Clásico van het jaar zit er alweer aan te komen. In Barcelona speelt de plaatselijke FC woensdagavond tegen Real Madrid het eerste duel van de twee halve finales van de Copa del Rey. Real-trainer Santiago Solari hoopt dat Lionel Messi van de partij is.

Messi is een twijfelgeval voor het duel van morgen, aangezien hij zondag tegen Valencia (2-2) een dijbeenblessure opliep. Real-trainer Solari werd dinsdag gevraagd of hij hoopt dat Messi niet fit genoeg is. "In het voetbal hoop je dat de beste spelers in actie kunnen komen, want dat is het beste", sprak hij duidelijke taal. Messi is momenteel in bloedvorm en scoorde 21 keer in de Spaanse competitie. Hij miste in oktober de ontmoeting met Real die door Barcelona met 5-1 gewonnen werd. Luis Suarez maakte toen een hattrick.

Volgens Spaanse media is de kans groot dat Real woensdag in ieder geval met Karim Benzema en Lucas Vazquez begint. Solari moet dan dus een keuze maken tussen Gareth Bale of Vinicius Junior op de andere vleugel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen