Ketting aan de slag in Finland: "Ik houd van avontuur"

5 februari 2019, 14:11

Toen Rick Ketting hoorde dat hij afgelopen winter geen uitzicht meer had op speeltijd bij Go Ahead Eagles, ging hij zich beraden op zijn toekomst. De 23-jarige verdediger concludeerde dat hij toe is aan een nieuwe avontuur en tekende vorige week bij IFK Mariehamn in Finland.

Veel keuzes had Ketting niet als het gaat om het kiezen van een club. "Ik wist dat de clubs niet in de rij zouden staan, maar dat op de hele wereld maar één club mij wilde hebben, viel toch wel tegen. Ik had in Roemenië een hoop centen kunnen verdienen, maar het gevoel was niet goed. In Finland ben ik beter op mijn plek", vertelt Ketting aan De Stentor. De verdediger maakte tijdens een korte stage indruk op de clubleiding.

"Ik wil me dit jaar weer in de kijker spelen'', vertelt Ketting, die het avontuur met open vizier in gaat. "Voor de teambuilding doen ze vaak activiteiten. Ik was hier net toen ik me na mijn eerste training 's avonds moest melden bij een zangcoach. Gingen we als team in een koor Hall of Fame van The Script zingen om te leren samenwerken... Aan de ene kant denk je: waar ben ik nou terechtgekomen? Aan de andere kant hou ik van avontuur. Later bij het kampvuur heb ik mijn kleinkinderen genoeg leuks te vertellen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen