Van der Sar: "Niet bang voor interesse van grote clubs"

5 februari 2019, 08:05

Ajax verkocht Frenkie de Jong onlangs aan FC Barcelona en dat zal uiteraard niet de enige spraakmakende transfer zijn die er de komende periode in Amsterdam wordt rondgemaakt. Meerdere spelers van de nummer twee van de Eredivisie staan in de belangstelling van buitenlandse clubs, weet Edwin van der Sar.

De algemeen directeur van Ajax schrijft in De Telegraaf over de situatie van de Ajacieden. 'Die belangstelling was er in de jaren voorheen ook wel, met interesse van clubs als Napoli of Tottenham Hotspur. Nu melden zich clubs van het allergrootste kaliber. Ook daarin is weer een stap hogerop gezet', is hij van mening.

'Voor de interesse van grote, buitenlandse clubs zijn we niet bang. Door de sterkte van andere competities - of de zwakte van onze eigen competitie, kun je ook stellen – zijn er mogelijkheden voor die clubs om spelers aan te trekken', schrijft hij. 'We kijken goed naar de samenstelling van de selectie, want voetballen doen we om prijzen te winnen en zo goed mogelijk te presteren. Ook volgend jaar willen we onze selectie op orde hebben. Daar is alles op ingericht. We willen jongens behouden en als dat echt heel lastig blijkt, moet daar een flinke prijs op staan zodat we goede vervangers kunnen aantrekken en nog meer in de jeugd kunnen investeren.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen