Müller mist tweeluik met Liverpool definitief vanwege karatetrap

4 februari 2019, 17:02   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 18:28

Bayern Münchens hoop om Thomas Müller te mogen inzetten tijdens het Champions League-tweeluik tegen Liverpool is vervlogen. De Duitser moet het treffen met de koploper van de Premier League definitief missen omdat de UEFA de schorsing wegens de rode kaart tegen Ajax handhaaft.

Müller werd in het laatste groepsduel in Amsterdam (3-3) met rood van het veld gestuurd na een karatetrap tegen het achterhoofd van Nicolás Tagliafico. De vaste kracht van Der Rekordmeister [a,.fcupdate.nl/voetbalnieuws/342998/muller-probeerde-tevergeefs-tagliafico-excuses-aan-te-bieden/,_blank,bood na afloop direct zijn excuses aan] en de huidige nummer drie van de Bundesliga hoopte dat de schorsing van twee duels verminderd zou worden omdat er geen opzet in het spel zou zijn geweest.

Het beroep tegen het schikkingsvoorstel van twee duels werd echter niet gehonoreerd door de voetbalbond, maakt de club maandagmiddag op de eigen website bekend. Mocht Bayern afrekenen met de ploeg van Jürgen Klopp, is Müller tijdens de kwartfinale vanzelfsprekend wel weer van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen