Van der Meer: "Ik kreeg veel berichten van Feyenoord-fans"

4 februari 2019, 17:18

Robin van der Meer staat dankzij zijn winnende doelpunt tegen Feyenoord in het middelpunt van de belangstelling. De verdediger, die in de 89ste minuut inviel, scoorde bij zijn eerste balcontact. "Ik had niet verwacht dat het zo'n impact zou hebben", zegt Van der Meer.

"Ik kreeg veel berichten van Feyenoord-fans, die er niet zo blij mee waren. Maar omdat ik scoorde was het dan toch een beetje goed. Maar ook berichten van veel vrienden en zelfs de glazenwasser vanochtend", vertelt de matchwinner aan Excelsior-held-Van-der-Meer-terug-op-aarde" target="_blank">RTV Rijnmond. "En mijn voormalige ploeggenoten van FC Utrecht hadden het er altijd over dat ik nooit scoorde dus daar is ook wel over gedold, dus dat was leuk."

Van der Meer komt vandaag (maandag) alweer in actie, nu met Jong Excelsior tegen Jong sc Heerenveen. De basisspelers van de Kralingers kregen juist twee vrije dagen van trainer Adrie Poldervaart. "Ik heb nog geen berichten ontvangen van onze basisspelers dat ze me hebben bedankt voor de twee vrije dagen. Ik was liever vanavond tegen mijn vrouw gekropen, laten we het daarop houden. "

Zelf hoopt Van der Meer ook spoedig tot de basis te behoren. Hij klopt in ieder geval flink aan de poort. Vorige week was hij met een assist ook al van waarde in het gewonnen duel met De Graafschap (2-0). "Ik moet dit blijven herhalen, maar het is moeilijk te overtreffen. Wat ik gisteren heb laten zien is niet mijn ding, maar zoals vorige week is wel mijn spel. Ik heb het vermogen om meters te maken, om aanvallend belangrijk te zijn. Onderaan de streep blijf ik een verdediger. Ik moet zorgen dat ik constant blijf en mijn bijdrage blijf leveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen