'Lichaam gevonden in het gecrashte toestel waarin Sala zat'

4 februari 2019, 13:23

In het vliegtuig waarin Emiliano Sala en piloot David Ibbotson hebben gezeten en dat zondag werd gevonden op de bodem van het kanaal, is een (eerste) lichaam gevonden. Dat meldt het onderzoeksteam in de Engelse media. Om welke van de twee inzittenden het gaat, is niet bekend gemaakt.

Reddingswerkers hebben het lichaam aangetroffen in het vliegtuigje dat op de bodem is aangetroffen. Of er ook sporen zijn gevonden van een tweede lichaam, is niet bekend. Of het überhaupt een van beiden betreft, is officieel ook nog niet bevestigd. Een andere uitkomst is echer vrijwel uitgesloten.

David Mearns, betrokken bij de zoektocht naar het vermiste toestel, bevestigde zondag dat het gecrashte vliegtuig is gevonden. "Dit is het beste mogelijke resultaat dat we konden behalen voor de families. Vanavond hebben zij hartverscheurend nieuws ontvangen. Uit respect voor de families zal ik verder niets zeggen over wat er is gebeurd. Het enige wat ik wil zeggen is dat er een aanzienlijke hoeveelheid wrak op de zeebodem is gevonden", aldus Mearns.

Sala en de piloot zijn sinds maandagavond 21 januari vermist. De Argentijnse aanvaller was van het Franse Nantes onderweg naar Wales, waar hij zich zou melden bij zijn nieuwe club Cardiff City.

Lees hier alles over de trieste ontwikkelingen rondom Sala

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen