Linssen boos: "Voetballen al een hele tijd verschrikkelijk"

Linssen boos: "Voetballen al een hele tijd verschrikkelijk"

4 februari 2019 – Bryan Linssen is absoluut niet tevreden over wat Vitesse momenteel laat zien in de Eredivisie. Ook tegen sc Heerenveen werd er wederom niet gewonnen (2-2) en dus liet de aanvaller, die ook nog eens scoorde, harde woorden vallen. "Ons voetbal is zwaar onder de maat. Mijn voetbal is zwaar onder de maat. Ik heb geen greintje plezier gehad tegen Heerenveen."Dat vertelde hij tegenover De Gelderlander over het optreden van de Arnhemmers. "Dat we niet goed voetballen, begint een structureel probleem te worden. Dat baart ons grote zorgen. Wij kunnen echt goed voetballen. Maar dat laten we niet zien. Nu niet. Ikzelf niet. Daar baal ik enorm van", aldus Linssen.

Het gelijkspel tegen Heerenveen, dat weliswaar een bizarre ontknoping kende, is volgens Linssen geen toeval. "We voetballen al een hele tijd verschrikkelijk. Excelsior, NAC, De Graafschap, Emmen, Fortuna - allemaal slecht. Ik ben ontzettend teleurgesteld", baalde de aanvaller, die door een gele kaart net als Alexander Büttner komende week geschorst is. "Het begint alarmerende vormen aan te nemen."

Ontevredenheid
Eerder toonde ook technisch directeur Marc van Hintum zich verre van tevreden over het spel onder trainer Leonid Slutsky. "Het sprankelt niet en we zijn dit seizoen te wisselvallig", zei hij eind januari over de ontwikkeling van Vitesse. De Russische coach, die zich slechts deels kan vinden in de kritiek, voelt ondanks de ontevredenheid in Arnhem nog geen druk. "Ik heb geen last van externe druk omdat ik vanuit mijzelf al een torenhoge druk ken", aldus Slutsky. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 18 februari 2019

  2. zondag 17 februari 2019