Gisteren gemist: vliegtuig Sala gevonden, Lyon verslaat PSG

4 februari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 3 februari.

Vliegtuig vermiste Emiliano Sala gevonden op zeebodem

Er lijkt een doorbraak te zijn in de zoektocht naar Emiliano Sala. Engelse en Franse media melden zondagavond dat het vliegtuig van de vermiste Argentijnse aanvaller is gevonden. De families van Sala en de eveneens vermiste piloot David Ibbotson zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Memphis verpest met Lyon ongeslagen status PSG

Olympique Lyon heeft zondagavond voor een verrassing gezorgd in de Franse competitie door Paris Saint-Germain de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen. Met Memphis Depay in de basis en Kenny Tete op de bank won de club uit Lyon met 2-1 van de koploper. De laatste keer dat PSG een wedstrijd verloor, was op 12 mei vorig jaar.

Real Madrid profiteert van misstap concurrenten

Real Madrid heeft een geslaagd weekend achter de rug. De Koninklijke boekte zondagavond een 3-0 overwinning op Deportivo Alavés en profiteerde zodoende optimaal van het puntenverlies van concurrenten FC Barcelona en Atlético Madrid. Karim Benzema, Vinicius Júnior en Mariano Díaz tekenden voor de doelpunten.

AC Milan slaat aanval AS Roma op vierde plaats af

AC Milan heeft zondagavond de vierde plek in de Serie A met verve verdedigd. De club uit Milaan speelde op bezoek bij AS Roma met 1-1 gelijk. Beide ploegen zijn door de remise iets dichter bij nummer drie Internazionale gekropen, dat eerder op de dag een onverwachte nederlaag leed tegen Bologna. Bij de Romeinen begon Rick Karsdorp in de basis en kwam Justin Kluivert tien minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen.

Inter is het even kwijt en incasseert volgende domper

Internazionale bevindt zich in een kleine crisis. In het nieuwe jaar wist de club uit Milaan nog niet te winnen. Zondagavond ging het weer mis voor Italiaanse grootmacht: voor eigen publiek was degradatiekandidaat Bologna met 0-1 te sterk.

Agüero leidt Manchester City met drie doelpunten langs Arsenal

Manchester City heeft zondagavond geen nieuwe knauw in de titel race gekregen. Na de midweekse nederlaag bij Newcastle United (2-1) werd voor eigen publiek Arsenal met 3-1 verslagen. Grote man aan City-zijde was Sergio Agüero, die alle doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening naam. Door de zege nadert City Liverpool tot twee punten. De koploper komt maandag in actie tegen West Ham United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen