Real Madrid profiteert van misstap concurrenten

3 februari 2019, 22:51   Bijgewerkt: 3 februari 2019, 23:59

Real Madrid heeft een geslaagd weekend achter de rug. De Koninklijke boekte zondagavond een 3-0 overwinning op Deportivo Alavés en profiteerde zodoende optimaal van het puntenverlies van concurrenten FC Barcelona en Atlético Madrid. Karim Benzema, Vinicius Júnior en Mariano Díaz tekenden voor de doelpunten.

Het was Karim Benzema die na een halfuur de score opende tegen Deportivo Alavés, dat dit seizoen knap meedraait in de subtop van de Spaanse competitie. De Franse spits leeft op onder Santiago Solari en heeft nu tien keer gescoord in de Primera División. De 1-0 stand bleef lang op het scorebord staan, tot Vinicius Júnior de wedstrijd tien minuten voor tijd besliste. Díaz deelde in de feestvreugde door vlak voor het eindsignaal zijn eerste competitiegoal van het seizoen te maken.

De Madrilenen kruipen door de zege twee punten dichter bij Barça, dat eerder in het weekend gelijkspeelde tegen Valencia. Het gat tussen de nummers één en drie van de competitie is nog altijd acht punten. Atlético Madrid, dat verloor van Real Betis, heeft slechts twee punten meer dan De Koninklijke.

Real Madrid heeft de komende weken een loodzwaar programma. Eerst treft het FC Barcelona in het bekertoernooi, daarna speelt het een competitieduel met stadgenoot Atlético Madrid en vervolgens staat de Champions League-ontmoeting tegen Ajax op het menu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen