Groenendijk en Beugelsdijk blij voor Necid na dubbelslag

3 februari 2019, 20:14

Tomas Necid was zondagavond de grote man aan de kant van ADO Den Haag. De aanvaller zorgde met twee doelpunten voor de belangrijke overwinning op Heracles Almelo. "Necid bewijst zijn waarde, door twee keer te scoren. Dat is voor hem mooi, maar ook voor het team een boost. Het is een echte prof, die goed reageert op zijn situatie."

Dat vertelde trainer Alfons Groenendijk over zijn spits, die de laatste weken vooral genoegen moet nemen met invalbeurten. Verder was de coach vooral blij dat ADO Den Haag eindelijk weer eens won: de laatste keer dat het lukte was op 24 november 2018. "Een moeizame, maar verdiende overwinning. Dit is mentaal een goede prestatie. Zeker omdat we de resultaten van de concurrentie vooraf hoorden. Compliment voor de jongens", aldus een tevreden Groenendijk op de clubkanalen.

Broodnodig

"Dit was broodnodig", wist ook verdediger Tom Beugelsdijk. "Mooi om voor Tomas dat hij scoort, het was een goede invalbeurt. Lekker ook dat we de nul hebben gehouden. Het was een leuke vechtwedstrijd. We hebben heel veel duels gewonnen en dat was heel belangrijk vandaag."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen