Vormer ziedend op coach Leko na wissel: "Wil altijd voetballen"

3 februari 2019, 19:19

Ruud Vormer was geenszins te spreken over het feit dat hij naar de kant werd gehaald door Ivan Leko tegen AA Gent. De middenvelder werd eraf gehaald nadat Club Brugge een rode kaart had ontvangen. Toch was de captain het er absoluut niet mee eens. "Ik begreep het echt niet", liet hij weten na het duel (1-1).

En dat liet Vormer merken ook. Met gebaren kwam hij naar de kant en hij trapte vervolgens hard tegen een sportas aan de zijkant van het veld aan. "Ik dacht dat ik er lekker inzat. Ik wil gewoon altijd voetballen en altijd winnen", aldus de middenvelder tegenover Sporza. "Als je dan gewisseld wordt, voel je je altijd slecht. Ik uit het alleen een beetje slecht door op die zakken te schoppen."

Ook nadat hij uit de emotie was, snapte hij de wissel van Leko niet. Volgens zijn coach was de wissel overigens logisch. "Ruud heeft maar twee dagen kunnen trainen en was een vraagteken om negentig minuten te kunnen spelen. Ik vond het een logische wissel", aldus Leko, die niet te zwaar wilde tillen aan de boosheid van Vormer. "Hij is een winnaar." 

Het is niet de eerste keer dat Vormer zich openlijk uitspreekt over zijn positie in het team. De captain van Club Brugge, die in het shirt van de Belgische topclub zeer succesvol is, belandde op de bank en gaf aan dat hij het daar absoluut niet mee eens was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen