Rashford bezorgt United volgende overwinning onder Solskjaer

3 februari 2019, 16:59

Manchester United blijft uitstekend presteren onder Ole Gunnar Solskjaer. De Engelse grootmacht verloor nog geen wedstrijd sinds de Noorse trainer aan het roer staat en boekte zondagmiddag de volgende overwinning. Door een doelpunt van Marcus Rashford werd Leicester City met 0-1 verslagen.

Sinds het ontslag van José Mourinho en de aanstelling van Solskjaer won United acht keer en speelde het één keer gelijk. Dat gelijkspel werd in de vorige speelronde tegen Burnley behaald. The Red Devils leken toen op een nederlaag af te stevenen, maar door late doelpunten van Paul Pogba en Victor Lindelöf eindigde de wedstrijd in 2-2. Op bezoek bij Leicester City kon United voor de tiende keer op rij ongeslagen blijven.

De club uit Manchester startte goed aan de wedstrijd. Al na negen minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Ricardo Pereira leverde de bal in bij Paul Pogba, die met een knappe steekpass Rashford bereikte. De Engelsman had vervolgens weinig moeite om zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen te scoren. Leicester kreeg tien minuten later een goede kans op de gelijkmaker, maar door goed ingrijpen van Luke Shaw ging het schot van James Maddison niet richting doel van David De Gea.

De Spaanse doelman moest na rust wél een paar keer ingrijpen. Zo stopte De Gea een inzet van van Jamie Vardy en tikte hij een vrije trap van Rachid Ghezzal uit de kruising. United overleefde ook een slotoffensief van Leicester en stapte zodoende als winnaar van het veld. Door de zege neemt de club uit Manchester (tijdelijk) de vijfde plek over van Arsenal, dat later op de zondag nog de loodzware uitwedstrijd tegen Manchester City speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen