Robben doet groepstraining Bayern volledig mee, Havertz 'out'

3 februari 2019, 13:53

Een dag na de nederlaag tegen Bayer Leverkusen is er ook goed nieuws voor Bayern München: het geblesseerde kwartet, Manuel Neuer, Thiago Alcantara, Arjen Robben en Franck Ribéry, heeft zondag voor het eerst de volledige groepstraining weer hervat. Robben en Ribéry zijn al langer op de weg terug en het wachten is op hun rentree.

Dat maakt Bayern bekend op de clubsite. Neuer en Thiago waren er tegen Peter Bosz voor het eerst niet bij, maar lijken dus ook snel weer hun rentree te kunnen maken. Robben is al sinds eind november uit de roulatie bij Der Rekordmeister, maar ligt wel op schema om de dubbele ontmoeting met Liverpool te halen in de Champions League. Onduidelijk is nog wie van hen fit genoeg is voor het treffen met Hertha BSC in de DFB Pokal van komende woensdag.

Voor Peter Bosz was er minder goed nieuws: hij moet uitblinker Kai Havertz voorlopig missen. De middenvelder viel tegen Bayern München uit met bovenbeenklachten en moet in de beker tegen 1. FC Heidenheim sowieso toekijken. De ernst van de blessure is nog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen