Spoorboekje: Liverpool speelt, debuut voor Hoogma en ErediVisie

4 februari 2019, 13:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 4 februari.

Nieuws

Emiliano Sala

Gisteravond werd bekend dat het vliegtuig van de vermiste Argentijnse voetballer Emiliano Sala op de zeebodem van Het Kanaal is gevonden. Vandaag zal het onderzoeksteam een statement geven. 

Steven Bergwijn

Hoe ernstig is de blessure van Steven Bergwijn? Mogelijk komt PSV vandaag met een update. De 21-jarige aanvaller viel gisteren tijdens het duel met Fortuna Sittard uit met een ogenschijnlijk ernstige blessure en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Gevreesd wordt dat Bergwijn lang uit de roulatie is.

Specials

ErediVisie

Na de sensationele zege in De Klassieker ging Feyenoord afgelopen weekend verrassend onderuit tegen Excelsior, terwijl PSV en Ajax tegen respectievelijk Fortuna Sittard en VVV-Venlo weer eens flink uithaalden. Zoals gebruikelijk blikt FCUpdate.nl daags na het Eredivisie-weekend terug op de negen gespeelde wedstrijden. Welke zaken vielen op? In onze wekelijkse rubriek ErediVisie passeren alle opvallende zaken weer de revue.

Wedstrijden

Jong AZ - SC Cambuur (20.30 uur)

Bij SC Cambuur gebeurde de afgelopen weken het nodige. Het belangrijkste nieuws is dat er in de personen van Kevin Jansen, Sam Hendriks en Matias Jones drie nieuwe spelers bij kwamen. Op het veld gaat het ook niet slecht bij de Leeuwarders, die nog ongeslagen zijn na de winterstop. Kan Jong AZ, dat laatste staat, weerstand bieden?

Cagliari - Atalanta Bergamo (21.00 uur)

De huidige vorm van Marten de Roon en Hans Hateboer met Atalanta is krankzinnig goed. Juventus werd met 0-3 verslagen in de Italiaanse beker, Frosinone moest er met 0-5 aan geloven en Sassuolo kreeg met 2-6 klop. Oftewel: de vorm van Atalanta - en topschutter Dúvan Zapata in het bijzonder - is extreem goed. Wordt ook Cagliari daar het slachtoffer van in de Serie A?

West Ham United - Liverpool (21.00 uur)

Liverpool verspeelde vorige week punten tegen Leicester City (1-1) en won het duel daarvoor moeizaam met 4-3 van Crystal Palace. De koploper liet zodoende zien ook kwetsbaar te zijn en wacht vanavond een volgende test in Londen. West Ham United, dat de laatste twee wedstrijden verloor, is de tegenstander. Wint Liverpool, dan is het gat met Manchester City - dat gisteren met 3-1 won van Arsenal - weer vijf punten.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV - TOP Oss, FOX Sports 1, live verslag van het duel uit de eerste divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

20.30 uur: St. Pauli - 1. FC Union Berlin, FOX Sports 4, live verslag van het mogelijke debuut van Justin Hoogma

21.00 uur: West Ham United - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen