Tagliafico: "De Klassieker zo verliezen, dat kan echt niet"

3 februari 2019, 10:02

Als toeschouwer moest Nicolás Tagliafico afgelopen zondag lijdzaam toezien hoe Ajax in De Klassieker met 6-2 werd vernederd door Feyenoord. De Argentijn moest dat duel aan zich voorbij laten gaan, maar kon zaterdag wel weer spelen tegen VVV-Venlo (6-0). Uiteraard baalt hij nog altijd van de nederlaag.

"De Klassieker met 6-2 verliezen... Daar zijn bijna geen woorden voor. Maar zoiets kan dus gebeuren als we niet voor de volle honderd procent geconcentreerd zijn", zegt de Argentijn tegen ANP. "Maar je moet wel altijd alles geven. Dat snappen Argentijnen misschien beter dan jonge Nederlanders. Als het met mooi en verzorgd voetbal niet gaat, dan moet het anders. Dan moet je strijden en desnoods ga je counteren als je het moeilijk hebt op bezoek bij PSV of Feyenoord. Ja, dat heb ik afgelopen week ook gezegd toen we met elkaar hebben gesproken."

Ajax moest het blazoen zaterdag weer oppoetsen tegen VVV en deed dat, met Tagliafico in de basis, ook. Hij hoopt dat Ajax in de beker revanche kan halen tegen Feyenoord. "Gelukkig mogen we nog een keer naar Feyenoord terug voor een bekerduel. Met 6-2 verliezen daar, dat kan echt niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen