Gervinho doet Juventus ondanks goals Ronaldo pijn

2 februari 2019, 22:26

In een vermakelijk duel waar Cristiano Ronaldo weer eens de matchwinner leek te worden voor Juventus, heeft Gervinho in extremis de plek in de spotlights ingepikt. De Ivoriaan maakte een 3-1 achterstand van Parma in zijn eentje onschadelijk en zorgt er zo voor dat de Serie A een beetje spannender is geworden: 3-3.

Voor de koploper was er na iets meer dan een uur spelen weinig aan de hand. In de eerste helft had Ronaldo al voor de voorsprong gezorgd en verdediger Daniele Rugani maakte in de 62e minuut de tweede voor De Oude Dame.

Plots deed Parma snel iets terug in de persoon van Antonino Barilla. Hoewel de bezoekers, die op een twaalfde plaats in de Serie A vertoeven, even hoop kregen, was Ronaldo luttele minuten later al koppend trefzeker en bracht hij de marge op twee.

Ondanks een prachtige aansluitingstreffer van Gervinho, die met een bal achter het standbeen voor de mooiste goal van de avond tekende, kwam de zege van Juve lange tijd niet meer in gevaar. Totdat Gervinho in de blessuretijd nog een keer opdook in het strafschopgebied van Juventus en de verrassende 3-3 liet optekenen.

Het gat met Napoli, is daardoor geslonken tot negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen