Schaars wist dat VAR in extremis curieuze penalty ging geven

Schaars wist dat VAR in extremis curieuze penalty ging geven

2 februari 2019 – Heerenveen-captain Stijn Schaars kende met zijn ploeg op bezoek bij Vitesse een werkelijk bizarre slotfase. De Friezen leken vlak voor het ingaan van de blessuretijd op een 3-1 achterstand te komen, maar kregen in plaats daarvan een penalty om de 2-2 te maken.Na het bestuderen van de beelden besloot scheidsrechter Martin van den Kerkhof niet de derde treffer van de thuisploeg toe te kennen, maar wees hij naar de stip in het voordeel van de Friezen. Sam Lammers benutte het curieuze buitenkansje en schonk de gasten zodoende een punt.

Aanvoerder Schaars geeft in gesprek met FOX Sports tekst en uitleg over zijn bevindingen tijdens het unieke moment. "We hoorden na het doelpunt wel al dat de scheids op de VAR wachtte. Toen hij naar de zijlijn ging, wisten we dat het een penalty werd."

Over de rest van de wedstrijd is de middenvelder deels tevreden. "Ik denk dat we een heel goede eerste helft spelen waarin we laten zien wat we in onze mars hebben, maar daar belonen we ons niet. Dan wordt het rommelig in de tweede helft en heeft Vitesse de beste kansen gehad."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019