Napoli wint ruim en houdt Quagliarella van record af

2 februari 2019, 20:38

Met dank aan twee goals binnen één minuut heeft Napoli het thuisduel tegen Sampdoria ruim gewonnen. De runner-up van de Serie A zag Arkaduisz Milik en Lorenzo Insigne luttele secondes na elkaar scoren en zorgde er zowaar eens voor dat Fabio Quagliarella het doel niet wist te vinden. Daardoor is het de 36-jarige spits niet gelukt om in zijn eentje het Serie A-record te pakken.

De oudgediende evenaarde vorige week het record van Gabriel Batistuta door twaalf Serie A-duels achter elkaar te scoren. Zou hij er tegen de Napolitaanse opponent ook eentje bij weten te prikken, kreeg hij het record in eigen handen.

Dat gebeurde echter niet in Napels, want de thuisploeg hield de nul en sloeg in de 25e en 26e minuut heel snel en keihard toe. Eerst was het Milik die doel trof, waarna Insigne het voorbeeld van de Pool luttele secondes later wist te vinden.

Sampdoria en Quagliarella kwamen er nauwelijks aan te pas en de 3-0 van Simone Verdi (penalty) deed het krachtsverschil meer aan. Door de driepunter is het gat met Juventus in ieder geval tijdelijk geslonken tot acht punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen