Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Glasgow Rangers zegeviert dankzij vier (!) toegekende pingels

Glasgow Rangers zegeviert dankzij vier (!) toegekende pingels

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2019 – Glasgow Rangers won zaterdagmiddag zonder enige moeite van St. Mirren, maar de ploeg van trainer Steven Gerrard had arbiter Andrew Dalles niet bepaald tegen zitten. De scheidsrechter besloot namelijk om de bal maar liefst vier keer op de stip te liggen. En allen in Rangers' voordeel.

Drie van de vier buitenkansjes werden benut. James Tavernier schoot er twee binnen en kegelde er eentje op de paal. Tien minuten voor tijd werd de bal voor de vierde maal op elf meter gelegd en mocht Jermain Defoe aanleggen. De oudgediende maakte geen fout.

Via een veldgoal werd de eindstand op het scorebord gezet, want Ryan Kent tekende voor de 4-0. In de Scottisch Premiership staat Rangers op drie punten van koploper Celtic, dat nog wel een duel tegoed heeft.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd