Bosz vond niet dat Leverkusen een heel beste wedstrijd speelde

2 februari 2019, 20:38

Peter Bosz zorgde voor een prestatie van formaat door in een levendig duel met Bayer Leverkusen van Bayern München te winnen. De coach is blij met de overwinning, maar vond nog niet dat zijn ploeg het beste voetbal liet zien. 

Na afloop van de 3-1 overwinning erkent Bosz in gesprek met FOX Sports dat het extra mooi is om Bayern te verslaan. "Het is altijd heerlijk om te winnen. En dat al helemaal tegen degene is die de laatste zes keer kampioen is geworden, is dat extra goed."

Na een achterstand bij rust boog Bayer voor eigen publiek de wedstrijd in de tweede helft volledig om. Bosz blijft echter kritisch. "Ik vond dit niet onze beste wedstrijd. Tegen Gladbach (0-1 verlies, red.) speelden we beter dan we vandaag speelden. We hebben ook een aantal malen druk gezet terwijl het niet kon en dan werd het meteen levensgevaarlijk omdat zij ons wegspeelden. Dat soort momenten moeten we herkennen."

Hij looft echter de mentaliteit van zijn ploeg. "Je weet dat als je met 0-1 achter komt het heel lastig wordt, maar we hebben karakter getoond." De trainer weet goed te verklaren waarom het een spectaculair duel was in de BayArena, ook al ging niet alles naar tevredenheid. "Als je aanvallend voetbal wilt spelen, gebeurt er tenminste wat in de zestien. Zij willen kampioen worden, dan moet je hier winnen. Daar voetbalden zij ook voor."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen