Gisteren gemist: blessure Cillessen, De Graafschap klopt NAC

2 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 1 februari.

Cillessen raakt geblesseerd en moet Clasico's missen

Jasper Cillessen moet een streep zetten door de dubbele bekerontmoeting met Real Madrid. De reservedoelman van FC Barcelona is circa zes weken uit de roulatie. Hij raakte vrijdag geblesseerd aan zijn kuit, zo meldt Barça vrijdag via de officiële kanalen. Cillessen speelde woensdag nog een hoofdrol voor de Catalanen, toen hij een basisplaats had in het gewonnen bekerduel met Sevilla (6-1).

De Graafschap bezorgt NAC Breda nederlaag én rode lantaarn

De Graafschap heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan in de kelder van de Eredivisie. De Doetinchemmers droegen de rode lantaarn over aan NAC Breda door de Bredanaars met 3-0 te kloppen. De zege was verdiend, want De Graafschap toonde zich de bovenliggende partij en troefde NAC ook vooral af op vechtlust.

FC Twente doet goede zaken, RKC vloert Den Bosch

FC Twente is de grote winnaar van de drieëntwintigste speelronde in de Eerste Divisie. De Enschedeërs versloegen Helmond Sport in De Grolsch Veste moeiteloos (4-1) en zagen FC Den Bosch (2-1 verlies bij RKC Waalwijk), Go Ahead (0-1 verlies tegen FC Eindhoven) en Sparta Rotterdam (2-2 bij FC Volendam) morsen.

Vloet per direct transfervrij: Frosinone ontbindt contract

Rai Vloet (23) is per direct vertrokken bij Frosinone. De Italiaanse Serie A-club heeft het contract ontbonden. Vloet speelde slechts 118 minuten voor Frosinone, dat hem afgelopen zomer op een merkwaardige manier vastlegde.

Doorgedraaide Dzeko ontsnapt met twee wedstrijden schorsing

Edin Dzeko is ontsnapt aan een lange schorsing. De spits van AS Roma moet slechts twee bekerwedstrijden brommen voor zijn rode in de verloren bekerwedstrijd tegen Fiorentina (7-1). Dzeko hing een megaschorsing boven het hoofd, omdat hij gespuugd zou hebben naar de scheidsrechter.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen