Slutsky voelt geen externe druk omdat hij zichzelf druk oplegt

Slutsky voelt geen externe druk omdat hij zichzelf druk oplegt

1 februari 2019 – De druk op Leonid Slutsky neemt toe nu Vitesse aan een wat mindere periode bezig is. De club uit Arnhem won slechts twee van de laatste zes competitieduels en werd ook nog eens uitgeschakeld in de KNVB Beker. Met name de manier waarop Vitesse de wedstrijden verliest, zorgt voor onvrede bij de supporters. Zaterdag komt sc Heerenveen op bezoek in de GelreDome.Dat de druk op hem toeneemt, vindt Slutsky logisch. "Ik weet dat er druk op mij en het team staat, maar dat kan de druk die ik mezelf opleg niet overtreffen. Ik heb geen last van externe druk omdat ik vanuit mijzelf al een torenhoge druk ken", zegt hij via de officiële clubkanalen.

Afgelopen weekend ging Vitesse met 2-1 onderuit tegen Fortuna Sittard. De Arnhemmers speelden behoorlijk defensief en kregen in het laatste kwartier het deksel op de neus. "Het was een pijnlijke nederlaag, maar we moeten dat duel vergeten en vooruitkijken. Het is nu belangrijk om ons te focussen op sc Heerenveen en die wedstrijd zien te winnen."

Heerenveen, dat slechts drie punten boven de degradatiezone staat, wordt niet onderschat door Slutsky. "Arber Zeneli is een gemis voor ze, maar met een paar nieuwe aankopen hebben ze de selectie een goede impuls gegeven. Buiten dat hebben ze met Michel Vlap en Sam Lammers al goede spelers rondlopen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019