Fellaini verlaat United en kiest voor Chinese miljoenen

1 februari 2019, 16:50   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 17:23

Marouane Fellaini is niet langer speler van Manchester United. Dat heeft de Engelse grootmacht via de officiële kanalen bekendgemaakt. De 31-jarige middenvelder verlaat de Premier League en gaat aan de slag bij het Chinese Shandong Luneng.

De voorbije dagen werd al duidelijk dat Fellaini zijn loopbaan waarschijnlijk in China zou voortzetten. De Belg gaat bij zijn nieuwe club volgens verscheidene media tien miljoen euro per jaar verdienen. Onder Ole Gunnar Solskjaer was Fellaini overbodig geworden in Manchester. De middenvelder mocht onder de nieuwe trainer als invaller slechts één keer opdraven in de Premier League.

Fellaini maakte in september 2013 de overstap van Everton naar Manchester United. Hoewel hij bij de meeste trainers nog vrij vaak aan spelen toekwam, was hij nooit onbetwist. In totaal speelde Fellaini 119 keer voor Manchester United in de Premier League.

In de meeste landen is de transfermarkt inmiddels gesloten, maar Chinese clubs kunnen nog tot en met 28 februari spelers aantrekken. Het transfergeweld is ook in onder meer Portugal (2 februari), Zwitserland (15 februari) en Rusland (22 februari) nog niet voorbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen