Poldervaart: "Brengt Feyenoord te weinig, dan zijn ze kwetsbaar"

1 februari 2019, 16:01

Excelsior treft komende zondag de club die afgelopen weekend enorm veel indruk maakte: Feyenoord. Adrie Poldervaart weet dat het zondag een lastig verhaal wordt voor Excelsior als de Rotterdamse club het niveau van De Klassieker aantikt. De stadsderby wordt op Woudestein gespeeld.

"Als ze spelen zoals afgelopen zondag, dan zullen wij heel erg goed moeten zijn", vertelt Poldervaart aan RTV Rijnmond. "Brengen zij te weinig, dan zij ook kwetsbaar. Dat is de afgelopen periode gebleken", doelt hij op de nederlagen tegen PEC Zwolle (3-1) en Fortuna Sittard (0-2) die Feyenoord de voorbije anderhalve maand leed.

Poldervaart verwelkomde op Deadline Day een nieuwe aanvaller: Dennis Eckert. Hij wordt van het Spaanse Celta de Vigo gehuurd. Zijn komst heeft mogelijk gevolgen voor Elias Mar Omarsson, al ontkent Poldervaart dat hij ontevreden is over de IJslander. "Hij is één van de drie spitsen en kan ook vanaf de tien of de zijkant spelen. Dat geldt ook voor Eckert en El Hamdaoui. We wilden er wat bij hebben, dat is de reden dat Eckert erbij is gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen