Wormuth sluit niet uit dat hij wijzigingen gaat doorvoeren

Wormuth sluit niet uit dat hij wijzigingen gaat doorvoeren

1 februari 2019 – De teleurstellende herstart van de Eredivisie heeft Frank Wormuth stof tot nadenken gegeven. De trainer van Heracles Almelo gaat tegen ADO Den Haag mogelijk wijzigingen in zijn opstelling aanbrengen. De Heraclieden verloren onlangs van FC Groningen (3-0) en PEC Zwolle (0-2)."We weten dat we niet in de beste fase zitten en dus hebben we van de week veel zaken behandeld", aldus Wormuth via de officiële clubkanalen. "We hebben onder meer onze standaardsituaties geanalyseerd en erop getraind. Over onze opstelling kan ik nu, twee dagen voor de wedstrijd, nog niets definitiefs zeggen."

"Daarnaast zouden we iets kunnen wijzigen. Als je, in algemene zin, ziet dat bepaalde jongens al een tijdje niet geweldig spelen en de jongens die erachter zitten doen het goed, dan kun je bepaalde wissels toepassen", vervolgt Wormuth, die dus mogelijk aan zijn opstelling gaat sleutelen.

De trainer kan in Den Haag geen beroep doen op Alexander Merkel (schorsing), Niels Leemhuis (liesblessure), Robin Pröpper (knieblessure) en Sebastian Jakubiak (knieblessure). Tim Breukers heeft tijdens de training een knietje op zijn bovenbeen gekregen en is een twijfelgeval.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019