Bosz ziet het treffen met Bayern München als 'interessant'

1 februari 2019, 15:25

Peter Bosz beseft dat als hij een goed resultaat wil halen tegen Bayern München dit weekend met zijn elftal in de Bundesliga, dat alles moet kloppen. Hoewel de coach best tevreden is over zijn eerste weken en de reeds geboekte progressie, wacht tegen Bayern een loodzware klus, weet hij. "Het zal een interessante en ook intensieve wedstrijd worden."

Dat vertelt hij op de clubsite over het duel met Bayern München. "Ze spelen een beetje beter dan voor de winterstop en hebben een goed team. Maar wij óók", aldus Bosz, die niet kan beschikken over Lars Bender. "Alles moet kloppen als je een resultaat wil halen. Verdedigend en aanvallend. Hopelijk komt het morgen samen."

Na de 0-1 nederlaag bij zijn debuut herstelde Bayer Leverkusen zich met Bosz vorige week door met 0-3 te winnen bij VfL Wolfsburg. Bosz kan dan niet anders dan content zijn. "Maar de dingen gaan nog niet helemaal zoals ik zou willen", blijft hij kritisch. "Maar als ik naar de laatste twee wedstrijden kijk, moet ik zeggen dat ik tevreden ben. We hebben veel progressie geboekt en hebben na een maand al een hoger niveau."

Mocht Bayer ook tegen Bayern - bij wie Arjen Robben nog altijd ontbreekt vanwege een blessure - een goed resultaat boeken, dan helpt Bosz zijn oude werkgever Borussia Dortmund ook nog eens een handje. "Het is leuk om ze te helpen, maar we bewijzen vooral onszelf dan een goede dienst", vindt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen