Janssen krijgt onverwacht een nieuwe kans bij Spurs

1 februari 2019, 14:57

De rol van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur leek helemaal uitgespeeld, maar de 24-jarige aanvaller heeft daags na Deadline Day positief nieuws gekregen. Janssen wordt weer bij de eerste selectie gehaald en is ingeschreven voor de Premier League. Dat heeft trainer Mauricio Pochettino vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Newcastle United laten weten.

Onlangs zei Pochettino nog dat Janssen niet in zijn plannen voorkwam, ondanks een blessure van eerste spits Harry Kane. Door het vertrek van Mousa Dembélé en Georges-Kevin N'Koudou heeft Janssen plots tóch perspectief in Londen. "Er zijn nu twee vrije plekken, dus Janssen komt op die lijst. Dat is mijn beslissing. Vanaf vandaag hoort hij weer bij het eerste team", aldus Pochettino.

Janssen werd de voorbije dagen gebracht met een transfer naar Real Betis of Schalke 04, maar om diverse redenen bleef de spits in Londen. Door een voetblessure en een gebrek aan speeltijd bij Fenerbahçe kwam Janssen het afgelopen jaar nauwelijks aan de bak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen