Van Bronckhorst wil goede gevoel van De Klassieker vasthouden

Van Bronckhorst wil goede gevoel van De Klassieker vasthouden

1 februari 2019 – De blijdschap over de gewonnen Klassieker tegen Ajax suddert nog wel even na bij Feyenoord. Logischerwijs ging het vrijdag tijdens het perspraatje van Giovanni van Bronckhorst in aanloop naar de wedstrijd tegen Excelsior veel over de historische 6-2 zege op de aartsrivaal. De trainer hoopt dat Feyenoord op Woudestein het niveau van afgelopen weekend kan halen.Van Bronckhorst zegt dat na de overwinning op Ajax de knop snel is omgegaan. "We zijn blij met de overwinning en hebben en woensdag in de analyse voor het laatst gesproken over Ajax, daarna ging de blik op zondag tegen Excelsior. De wedstrijd is afgesloten, maar we moeten wel dat gevoel vasthouden. Ik heb er veel zin in tegen Excelsior en de spelers ook", citeert RTV Rijnmond de trainer.

De wedstrijd tegen Ajax heeft Van Bronckhorst laten zien waar het plafond van zijn Feyenoord ligt. "Tachtig minuten waren wij top tegen Ajax, tegen PSV een helft. Het was één van de mooiste wedstrijden onder mijn leiding. Alles klopte in deze wedstrijd tegen Ajax", aldus Van Bronckhorst.

De oefenmeester kan weer een beroep doen op de van een blessure teruggekeerde Ridgeciano Haps. De linksback maakte afgelopen weekend zijn langverwachte rentree. "Voor mij is hij weer een extra optie voor de linksbackpositie. Hij is fysiek aardig ver, laatste stap is minuten maken." Verder kan Cuco Martina, die op Deadline Day overkwam van Everton, zijn debuut maken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019