Steijn ziet in omschakeling kansen voor VVV-Venlo tegen Ajax

1 februari 2019, 14:14   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 15:36

Maurice Steijn acht VVV-Venlo zeker niet kansloos op bezoek bij Ajax. De trainer van de Venlonaren weet dat de kans aanwezig is dat zijn ploeg zaterdagavond omver geblazen wordt in de Johan Cruijff ArenA, maar legt zich niet bij voorbaat neer bij een grote nederlaag. Eerder dit seizoen won Ajax nipt met 0-1 van VVV.

De Amsterdammers zijn niet goed uit de winterstop gekomen. Eerst speelde Ajax gelijk tegen sc Heerenveen (4-4), vervolgens ging het keihard onderuit in De Klassieker tegen Feyenoord (6-2). "Ajax heeft zo'n goeie ploeg dat het niet afhankelijk is van hun laatste twee wedstrijden. Ze strijden voor het kampioenschap dus die hebben geen extra motivatie nodig", aldus Steijn via de officiële clubkanalen.

"We moeten proberen ze pijn te doen en dat kan met name in de omschakeling", gaat hij verder. "Dat lukte Heerenveen ook. We moeten lef hebben, vooruit durven voetballen. Geloven in onze kansen." VVV pakte na de winterstop drie punten. ADO Den Haag werd met 2-4 verslagen, FC Emmen was met 2-3 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen