FC Eindhoven is negativiteit zat en zegt sorry tegen supporters

FC Eindhoven is negativiteit zat en zegt sorry tegen supporters

1 februari 2019 – FC Eindhoven is de negativiteit rond de club zat. Met de beschuldigende vinger wijzen de Eindhovenaren naar het Eindhovens Dagblad, dat (te) negatief zou zijn over de club. Daarnaast zeggen de Blauw-witten in een vrijdag gepubliceerd statement 'sorry' tegen de supporters voor een gebrek aan communicatie vanuit de club.'De afgelopen maanden lijkt het wel alsof de negativiteit heerst rondom FC Eindhoven. Niet alleen bij het Eindhovens Dagblad, maar ook de supporters klagen regelmatig over hun club. Wanneer je de artikelen in het ED zou moeten geloven zou FC Eindhoven op sterven na dood zijn', begint het statement.

'Hoewel het niet gebruikelijk is dat er vanuit het Bestuur en de Raad van Commissarissen wordt gereageerd op artikelen die in de krant verschijnen, menen wij dat nu wel te moeten doen. Niet naar het Eindhovens Dagblad, die steeds meer op de man lijkt te willen spelen, maar richting onze supporters. Zij verdienen het om van ons een uitleg te krijgen bij onze doelen', gaat het verder.

Eindhoven maakt excuses voor de wijze waarop de afgelopen maanden gecommuniceerd is vanuit de club. De club legt uit dat het de gewenste structuurwijziging niet kan doorvoeren zolang er geen opvolger is gevonden voor scheidend algemeen directeur Marco Faber. Financieel staat de club er goed voor. Hoewel Eindhoven nog wel een negatief eigen vermogen heeft van iets meer dan twee ton, is de verwachting dat de club binnen twee jaar een positief eigen vermogen kan overleggen.

'FC Eindhoven is financieel op de goede weg en ook sportief gaat het steeds beter! Laten wij ons met zijn allen nu eens wat meer op het positieve richten en het negatieve achter ons laten. Alleen als wij ons met zijn allen inzetten voor FC Eindhoven zal er succes te behalen zijn. Wanneer het negatieve sentiment de overhand krijgt zal dat succes verder en verder weg geraken', besluit het bestuur en de Raad van Commissarissen van de club.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 22 februari 2020

  2. vrijdag 21 februari 2020