Stam houdt vertrouwen in Van der Hart en andere 10 basisspelers

1 februari 2019, 15:33

Mickey van der Hart blijft voorlopig 'gewoon' de eerste keeper van PEC Zwolle. Dat heeft Jaap Stam bekend gemaakt in aanloop naar het Eredivisie-duel met FC Utrecht. Volgens de oefenmeester is er geen reden om de keeper te vervangen nu concurrent Diederik Boer is teruggekeerd van zijn schorsing. Sowieso kiest de keuzeheer voor dezelfde elf spelers.

"Toen ik hier kwam was Diederik geschorst. Mickey heeft de wedstrijden goed ingevuld en er is resultaat. Dus er is geen reden voor mij om te gaan wisselen", legt Stam zijn keuze uit tegenover RTV Oost. Eerder wisselde John van 't Schip wel van keeper, al zorgde die keuze destijds voor veel vraagtekens binnen de selectie van Zwolle.

Lach terug

Inmiddels is de lach helemaal terug in Overijssel, nadat PEC Zwolle in eigen huis Feyenoord en Heracles op bezoek in Almelo versloeg. "We hebben nog geen Red Bull gehad, dus we gaan niet vliegen", bleef Stam, die veel respect heeft voor FC Utrecht, koeltjes. "Na een paar mindere resultaten zal Utrecht zondag ook graag weer wat willen halen, dus daar moeten we ons voor wapenen."

Dat doet het dus met dezelfde elf spelers als tegen Heracles Almelo en ook een vrijwel fitte selectie. Alleen Dico Koppers zit nog niet bij de selectie, terwijl het nog onduidelijk is of Yuta Nakayama zijn werkvergunning op tijd rond krijgt. "Het wachten was op de laatste stempel, maar ik heb het verlossende woord nog niet gehoord", aldus Stam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen