Koeman denkt dat Feyenoord slag heeft geslagen met Martina

Koeman denkt dat Feyenoord slag heeft geslagen met Martina

1 februari 2019 – Erwin Koeman denkt dat Feyenoord met Cuco Martina de perfecte vervanger heeft aangetrokken voor de geblesseerde Eric Botteghin. De Nederlandse trainer bewaart goede herinneringen aan zijn eerdere samenwerkingen met de verdediger. De 29-jarige Martina wordt de komende maanden gehuurd van Everton."Deze jongen is een goede prof. Zeurt nooit, geeft elke wedstrijd honderd procent, traint geweldig en staat er altijd. Dat is ook de reden waarom een heleboel clubs hem graag wilden inlijven", aldus de oefenmeester tegenover De Telegraaf. Koeman wilde Martina een aantal maanden geleden nog naar Fenerbahçe halen. "Dat mislukte, omdat hij toen net op het punt stond bij Stoke City te tekenen. Na het vertrek van Ronald bij Everton werd het voor Cuco opeens lastiger in Liverpool en daarom koos hij voor een verhuur aan Stoke."

In dienst van Stoke City speelde Martina de afgelopen maanden zeventien wedstrijd in De Championship. In het verleden speelde de verdediger voor RBC Roosendaal, RKC Waalwijk, FC Twente en Southampton. "Ik denk dat Cuco in Engeland een prachtige carrière heeft gehad en nu een paar mooie jaren in de Eredivisie kan draaien. En Feyenoord is nog steeds een grote club", besluit de bondscoach.

Martina zelf is blij dat hij zijn loopbaan in Rotterdam vervolgt. "Feyenoord zit al lang in mijn hart'', vertelt Martina aan het Algemeen Dagblad. "Er was al vaker contact met de club, maar ik maakte steeds een andere keuze."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019