FC Utrecht grijpt in en stelt Tannane op non-actief

1 februari 2019, 10:41   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 13:36

Oussama Tannane heeft zich onmogelijk gemaakt bij FC Utrecht. De 24-jarige aanvaller is donderdag door de clubleiding van de Domstedelingen op non-actief gesteld. Binnenkort vindt een gesprek tussen de club en Tannane plaats waarin naar een oplossing zal worden gezocht.

De club meldt niet wat de reden is voor de non-actiefstelling. Volgens De Telegraaf heeft Tannane zich op het trainingsveld misdragen. Hij zou een lelijke tackle op Sean Klaiber hebben gemaakt en een tweede incident zou zo ernstig zijn geweest dat de club besloot om Tannane op non-actief te stellen.

De aanvaller was afgelopen weekend tegen Willem II (0-1) nog de gebeten hond bij het publiek van Utrecht. Tannane werd uitgefloten om zijn matige spel en reageerde daar afkeurend op. "Ik denk dat je daar als voetballer anders mee om moet gaan. Dat heb ik hem ook gezegd", zei Advocaat tegen RTV Utrecht.

Tannane wordt dit seizoen gehuurd van het Franse Saint-Étienne. De aanvaller kwam tot nu toe tot zeventien optredens voor de Domstedelingen waarin hij één keer doel wist te treffen. Eerder speelde Tannane bij sc Heerenveen, Heracles Almelo en Las Palmas (huur).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen