Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Overgoor had zijn carrière liefst afgesloten bij Go Ahead Eagles

Overgoor had zijn carrière liefst afgesloten bij Go Ahead Eagles

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 februari 2019 – Sjoerd Overgoor trok donderdag de deur achter zich dicht in Deventer en vertrok naar TOP Oss. De middenvelder had het liefst zijn loopbaan afgesloten bij Go Ahead Eagles, maar zijn situatie was uitzichtloos geworden. Volgens de dertigjarige prof is hij het slachtoffer geworden van het slechte vorige jaar. "Ik ben geen wondervoetballer, dat weet ik ook wel, maar ik ben ook weer niet zo slecht zoals ik na vorig seizoen ben weggezet."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. "Toen we in 2013 met Go Ahead promoveerden onder Erik ten Hag, waren we als elftal complementair aan elkaar. Individueel heeft, op Deniz Türüç na,echter vrijwel niemand het gered op het hoogste niveau", legt Overgoor uit dat het meer gaat om het vormen van een team dan om individu's. Vorig jaar stond er volgens hem geen team en viel ook Overgoor door de mand.

Bij de renovatie van Kowet deed trainer John Stegeman al geen beroep om hem en hoewel de middenvelder vocht voor zijn kans, kwam die er niet meer. Sterker nog: hij werd verbannen naar 'kleedkamer 2'. "Het kwam wel hard aan en ook bij de rest van de selectie was er zoiets van: 'Dit is toch niet nodig?'", aldus Overgoor, die niet boos is en Stegeman niets verwijt. "De trainer is altijd eerlijk tegen me geweest. Het was een zakelijk besluit. Nu wil de club doorselecteren en in die plannen pas ik niet meer."

Bij TOP Oss gaat hij op amateurbasis verder om een contract te verdienen. "Go Ahead is een prachtclub en ik wilde hier graag mijn carrière afsluiten. Het loopt anders."

Lees ook: 
Go Ahead Eagles wil nog afscheid nemen van Ketting en Overgoor
TOP Oss haalt de bij GAE overbodig geworden Overgoor binnen Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd