Last minute deals: Batshuayi, Rutten en Keizer slaan slag

1 februari 2019, 08:02   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 10:30

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt zijn er in het buitenland nog de nodige transfers rondgekomen én gecanceld. Omdat de bevestiging daarvan pas later werd gecommuniceerd, zet FCUpdate.nl de belangrijkste ontwikkelingen die u vannacht nog miste op een rijtje. Michy Batshuayi verliet Valencia voor Crystal Palace, Lazar Markovic trok naar Fulham en de overgang van Leroy Fer ketste af. Ook sloegen Fred Rutten en Marcel Keizer hun slag.

Batshuayi naar Crystal Palace

Al weken wisten alle media te melden dat Valencia de aanvaller van Chelsea niet meer nodig zou hebben en dat hij zou vertrekken. Toch kwam het pas vlak voor de deadline rond: hij werd teruggestuurd door de Spaanse club en vervolgens direct weer verhuurd aan Crystal Palace. "Bij Valencia werkte het niet, maar ik wil iedereen daar het beste wensen", aldus de spits, die uitkijkt naar zijn nieuwe avontuur.

Fer blijft bij Swansea

Middenvelder Leroy Fer kon naar OSC Lille, maar besloot die club af te zeggen om een overgang naar Aston Villa rond te maken. Die deal kwam echter niet tijdig rond, waardoor er voor de voormalig Feyenoorder geen overgang in zat in de winter. Tom Carrol, ook een middenvelder ging wél naar Aston Villa.

{image[315331][right-half][]}Anderlecht haalt Bolasie

Fred Rutten heeft goede zaken gedaan in de slotminuten van de transfermarkt. Hij haalde Yannick Bolasie van Everton op huurbasis binnen en zal dus Marcel Brands dankbaar zijn. "We zijn er van overtuigd dat hij een grote meerwaarde zal betekenen voor de rest van het seizoen", aldus Anderlechts technisch directeur Michael Verschueren. Bolasie werd ooit voor dertig miljoen door Ronald Koeman weggehaald bij Crystal Palace. Concurrent Standard Luik heeft Alen Halilovic gehuurd van AC Milan.

Bilal Ould-Chikh naar Denizlispor

Ould-Chikh vertrok bij FC Utrecht in de zoektocht naar een nieuwe club. Dat duurde weliswaar even, toch heeft hij die gevonden. De 21-jarige voetballer tekent een contract voor anderhalf jaar bij Denizlispor.

Lazar Markovic naar Fulham

Liverpool heeft afscheid genomen van Lazar Markovic. De 24-jarige voetballer werd verhuurd aan onder anderen Fenerbahce, Sporting Portugal, Hull City en Anderlecht, maar kon ondanks die opgedane ervaring geen potten breken op Anfield. Fulham neemt hem zodoende transfervrij over.

Keizer haalt Matheus Nunes

Ook Marcel Keizer heeft nog toegeslagen op de transfermarkt. De Nederlandse coach legde met Matheus Nunes een twintigjarige middenvelder vast: hij komt over van Estoril en tekent een contract tot en met liefst 2024.

Paris Saint-Germain laat Yacine Adli gaan

PSG heeft last minute nog afscheid genomen van het achttienjarige talent Adli. Girondins Bordeaux nam het kind uit de jeugdopleiding van de Franse topclub voor 5,5 miljoen euro over.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen