Gisteren gemist: rustige Deadline Day, Real wint en Inter uit beker

1 februari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 31 januari.

Feyenoord haalt Everton-huurling Martina terug naar de Eredivisie

De kogel is door de kerk: Cuco Martina keert in het shirt van Feyenoord terug in de Eredivisie. De rechtsback wordt gehuurd van Everton, dat hem eerder nog had gestald bij Stoke City. In De Kuip moet hij gaan concurreren met Bart Nieuwkoop en Jeremiah St. Juste. Het jeugdexponent van Varkenoord is onder meer vanwege de blessure van Eric Botteghin naar Rotterdam gehaald.

Spelmaker Alberg transfervrij, MLS lonkt voor middenvelder

Roland Alberg is sinds vandaag transfervrij, nadat hij zijn contract heeft laten ontbinden bij het Griekse Panionios F.C. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag en Excelsior heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar de MLS, de competitie waarin hij eerder al ruim vijftig wedstrijden speelde Philadelphia Union. Dat laat hij weten aan FCUpdate.nl

Fortuna vangt blessure Dammers op met komst Syhre

Met krap twee uur tot de transferdeadline heeft Fortuna Sittard de komst van Anthony Syhre wereldkundig gemaakt. De 23-jarige Duitse centrale verdediger komt transfervrij over van Würzburger Kickers en tekent voor 2,5 jaar in Sittard. Eerder die avond werd er ook al[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345310/fortuna-vindt-versterking-in-franse-huurling-van-rb-salzburg/,_blank, een Frans talent voor de achterhoede gehuurd] van RB Salzburg.

Vitesse heeft met Dauda gewenste stootkracht binnen

Vitesse heeft op de slotdag van de transfermarkt haar gewenste aanvallende versterking binnen: Mohammed Dauda wordt gehuurd van Anderlecht. Bovendien hebben de Arnhemmers een optie tot koop bedongen op de twintigjarige spits.

Thorsby blijft definitief en maakt seizoen af bij Heerenveen

Er komt definitief geen wintertransfer voor Morten Thorsby. De Noorse middenvelder wilde zelf graag deze winter vertrekken naar Sampdoria, maar de transfer is niet van de grond gekomen.

Opgebloeide Benzema schiet Real simpel naar laatste vier

Mede dankzij twee treffers van Karim Benzema heeft Real Madrid zonder een centje pijn de halve finale van de Copa del Rey bereikt. De Koninklijke versloeg Girona buitenshuis met 1-3 en dat was na de 4-2 overwinning uit het heenduel in Madrid ruim voldoende om zich bij de laatste vier te scharen.

Lazio trekt in bekerthriller tegen Inter aan langste eind

De kwartfinale tussen SS Lazio en Internazionale is donderdag een waar spektakelstuk geworden. Na negentig minuten stond er een 0-0 stand op het bord waardoor er een verlenging aan te pas moest komen. Die eindigde in 1-1, waarna Lazio de penalty's beter nam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen