Vitesse heeft met Dauda gewenste stootkracht binnen

Vitesse heeft met Dauda gewenste stootkracht binnen

31 januari 2019 – Vitesse heeft op de slotdag van de transfermarkt haar gewenste aanvallende versterking binnen: Mohammed Dauda wordt gehuurd van Anderlecht. Bovendien hebben de Arnhemmers een optie tot koop bedongen op de twintigjarige spits.De komst van Dauda zat er al langere tijd aan te komen. Het talent zat voornamelijk op de bank in België en hoopt op meer speeltijd in het GelreDome. Hij kijkt op de website van de club uit naar zijn eerste minuten. "Vitesse is een grote club, dus ik ben erg trots dat ik daar deel van uit mag gaan maken. Ik hoop dat ik veel doelpunten in het geel-zwart kan maken. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen."

Technisch directeur Marc van Hintum is verguld met de komst van Dauda, die 'veel talent' heeft: "We volgen hem al langer, dus zijn kwaliteiten zijn ons welbekend. Hij is snel, technisch vaardig en beschikt over een scorend vermogen. Het is een speler die op de spitspositie inzetbaar is, maar ook op de flanken goed uit de voeten kan."

De wedstrijd van zaterdag tegen SC Heerenveen komt echter nog te vroeg. Dauda is momenteel nog in afwachting van een werkvergunning.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019