Ruildeal tussen Leicester en Monaco, Kagawa weg bij Dortmund

31 januari 2019, 21:29

Overal ter wereld worden tijdens de laatste uren van de transfermarkt de nodige deals gesloten. Een van de opvallendste was de ruildeal tussen Leicester City en het ploeterende AS Monaco, dat Adrien Silva tijdelijk mag verwelkomen en daarom Tielemans op huurbasis bij Leicester stalt.

Voor Tielemans was er door de rentree van Leonardo Jardim als trainer weinig hoop op speeltijd. De coach, die onlangs de ontslagen Thierry Henry opvolgde, kan niet goed met de Belg (21) overweg. Daarom vertrekt Tielemans tijdelijk naar de Premier League en bewandelt Adrien Silva, die op een dood spoor zit bij The Foxes, de omgekeerde weg.

Kagawa

Ook Shinji Kagawa is verlost van een volledig uitzichtloze situatie. De Japanner verlaat Borussia Dortmund voor Besiktas. In Duitsland kwam hij nauwelijks in actie voor de koploper, die voor naar verluidt nog geen twee miljoen euro de overstap maakt naar de Turken.

Piázon

Lucas Piázon maakte als huurling van Chelsea jaren geleden een half jaar veel indruk in het shirt van Vitesse, maar heeft sindsdien nauwelijks stappen in zijn loopbaan kunnen maken. De creatieve middenvelder annex buitenspeler is nu door The Blues verhuurd aan Chievo Verona, dat uitkomt in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen